Bestillingsskjema

For bestilling av opplag eller utsetting.
Les dette før du benytter deg av skjema 
• Ikke mulig å bestille utsetting tidligere enn 10 virkedager.
• Ikke mulig å bestille utsetting på lørdager/søndager/helligdager, da må du bestille båten ut Fredag, og skrive i kommentarfeltet hvor du vil at vi setter nøkkelen hvis du kommer utenom våre åpningstider.
• Velg dato i kalender (minst 10 virkedager frem i tid)
Alle får svar på epost med bekreftelse om at ønsket dato er mulig, eller hva som er tidligst mulig. Får du ikke bekreftelse innen et par dager. Ta kontakt med Trond på 97012294.  Merk at hvis du ikke får bekreftelse så har ikke bestillingen din gått igjennom av en eller annen grunn. For eks at du ikke har fylt ut riktig eller glemt å trykke på «send bestilling»
• Ved stor pågang på noen datoer kan vi ikke garantere at du får den datoen du ønsker. Alle datoer bekreftes uansett v/epost fra oss til deg.
• Vi har over 400 båter i vinteropplag, muntlige beskjeder på tlf holder ikke dessverre og har vist seg å bli «glemt bort i kampens hete» dette skjemaet er for å eliminere bort menneskelige feil.
Hvis ikke annet et nevnt ved innlevering på høsten så utfører vi det samme som forrige opplag mtp. vask/polering/stoffing osv


Merk at opptak ikke krever 10 virkedager, her kan du egentlig komme med båten når du vil

  Opplag og tjenester

  Prisliste 2023

  Båtopplag

  Velg mellom innendørs eller utendørs vinterlagring av din båt.

  Krantjenester

  Med vår krantjeneste kan vi løfte opp til 43 fot og 14 tonn.

  Sesong klargjøring 

  Vi klargjør båten din for sommer- og vintersesong

  Facebook