Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Capelli Dino 750

Capelli Dino 750

Dino 750 - Denne nyheten fra Capelli er et suverent eksempel på deres tilpasningsevne og ønske om å lytte til kundenes behov. Båten er utviklet i nært samarbeid med Erling Sande A/S for Norsk båtbruk.
Capelli er kjent for å lage sjødyktige, solide og lett kjørte båter. Sånn er det også med denne modellen. Den er designet for å kunne kjøres fortere enn de fleste av konkurrentene det er naturlig å sammenligne med.
Det separate toalett rommet med elektrisk toalett og trykkvann med dusj, er klasseledende når det gjelder plass og finish. Køyepleassen i baugen er svært romslig og med god takhøyde.
Oppe i salongen er man omgitt av ekte glassvinduer på alle sider. Konkurrentene har stort sett plexi i sidevinduene.
Romvirkningen og oversikten er rett og slett utrolig god. Den flotte 3-delte døren mot uteplassen og den lille høydeforskjellen mot akterdekket er også spesiell i forhold til konkurrentene. Her er det virkelig lett og bevege seg.
Akterdekket har enkel adkomst til badeplattform og stige samt en L formet akter sofa, hvor ryggen kan legges ned ved et enkelt håndgrep, for å lage solseng.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn